Medlemsmöten i maj

Dagordning

Valordningen – på årsmötet beslutades att vi ska diskutera en eventuell förändring av nuvarande valordning. Den träder i så fall i kraft till årsmötet 2014. Ska vi ha poströstning? Ska man kunna rösta via ombud? Behåller vi nuvarande system? På mötet diskuterar vi för- och nackdelar med olika modeller. Utifrån detta kommer styrelsen lägga fram olika förslag som medlemmarna kan rösta på i september på medlemsmötet.

Hur ska våra medlemsmöten se ut i framtiden? – På årsmötet beslutades att vi ska diskutera innehållet i våra medlemsmöten. Under de senaste åren har antalet deltagare på våra möten minskat. Det är illavarslande eftersom viktiga beslut som rör oss alla tas på dessa möten. Hur kan vi göra våra gemensamma medlemsmöten intressantare för alla yrkesgrupper? Ska vi satsa på fler möten riktade till separata yrkesgrupper?

 Katastrofstöd 2013 – till vilket ändamål och organisation ska vi skänka de 10000kr som årsmötet beslutade om? Styrelsen presenterar olika förslag som mötet sen tar beslut om.

Val – eventuellt kommer val att hållas till de poster som inte kunde ske på årsmötet på grund av att det inte fanns nominerade. Information om det kommer senare om det blir aktuellt.

Rapporter från – a) Stockholmståg b) ISS fordonsvård .

 Anmäl dig här

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: