Medlemsmöten i Augusti / September

Välkommen till medlemsmöten!

Den 31 augusti och 7 september på Ålandsbåt.

Den 14 september på Tekniska nämndhuset kl. 13:30-17:00 Följt av en medlemsmiddag direkt efter mötet på en restaurang i närheten.

Några punkter som kommer att tas upp på mötet:

* Hur ska våra medlemsmöten se ut i framtiden? Under det senaste året har antalet deltagare på våra möten minskat. Det är illavarslande eftersom viktiga beslut som rör oss alla tas på dessa möten. Hur kan vi göra våra medlemsmöten intressantare? Ska det vara medlemsmiddagar efter alla ordinarie medlemsmöten som nu? Styrelsen behöver input från medlemmar i denna fråga.

* Stationeringsort Södertälje – Stockholmståg har trots protester från SEKO-klubbarna beslutat införa en stationeringsort i Södertälje. Hur påverkar det oss och vad kan beslutet betyda inför nästa upphandling av pendelverksamheten?

* Inrangeringen av stationsverksamheten i Stockholmståg – Den 1 maj 2013 tas stationsverksamheten över av Stockholmståg. Styrelsen informerar om hur det här kommer att gå till och hur det påverkar såväl tågvärdar, stations/betalvärdar och städpersonal. I nuläget så är det bestämt att fordonsvård och plockstäd fortsatt skall drivas av ISS. Hur ska vi som klubb ställa oss till detta? Många av våra medlemmar finns i dessa grupper och det kommer att bli svårare att försvara deras arbetsvillkor i framtiden.

* Övriga frågor – Här kan du som mötesdeltagare lägga in frågor som du tycker borde diskuteras på mötet. Finns det frågor som du skulle vilja ha upp på dagordningen så vill vi att du hör av dig till klubben innan den 16 augusti. Det går även att anmäla frågor på mötena, men då har vi inte möjlighet att förbereda dem.

Vid medlemsresa till Åland hålls mötet på Viking Lines båt. Frukost och smörgåsbord ingår i resan. Samling vid VikingLine-terminalen kl 07:00. (Buss från slussen, båten avgår 07:35) Vi byter båt på Åland och är tillbaka i Stockholm kl. 18:55. Personnummer behövs för resa till Åland. För Ålandsresorna tas det ut en avgift på 100 kr som betalas vid utresan.

Sista anmälningsdag för Ålandsresorna är 30/7 (för resan 31/8) resp. 6/8 (för resan 7/9). Senaste dag att anmäla sig till medlemsmiddagen är 7/9. Anmälan är bindande. Den som inte anmäler förhinder innan resa/middag kommer att krävas på full ersättning för kostnaden klubben haft.

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: