Planeringskonferens 2014

Årets planeringskonferens tog plats på Syninge kursgård i roslagen, det var 2 sköna dagar och en skön kickstart på styrelsearbetet.

styrelsen gruppbild_liten
Från vänster: Soraya, Ronny, Stefan, Åsa, Freddy, Fozie, Fredrik, Irre, Ellington, Felipe, Amir, Carina & Natalia. Saknas: Anna

Under planeringskonferensen fick vi tid att lära känna varandra närmare och diskutera hur de olika uppdragen skulle fördelas. Under dag 1 lades fokus på att gå igenom de olika styrelseuppdragen samt att diskutera hur styrelsearbetet kan utvecklas. Eftersom vi i år har 3 nya styrelseledamöter tog vi oss en extra titt på hur vi arbetar idag och hur vi vill arbeta 2014.

Därefter var det dags för middag och efter middagen träffades vi och utbytte personliga erfarenheter, historier och tips. När vi sent omsider tog oss i säng var vi mycket nöjda med den första dagen och styrelsens sammansättning.

Dag 2 ägnades åt att fördela uppdragen och dra upp en grovplanering för årets arbete. Dagen avslutades med att vi fördelade oss i grupper där vi i detalj diskuterade årets arbete och även brännande aktuella frågor. Styrelsen är mycket nöjd med årets konferens och ser fram emot årets arbete.

Pendelklubbens styrelse

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: