Utflykt till Gävle 24 och 31 augusti!

Följ med oss, unga som gamla, och besök Sveriges Järnvägsmuseum i Gävle.

Passa på att ta med familjen på en heldagsutflykt!

 På Sveriges Järnvägsmuseum får besökare uppleva, ta på och till och med gå in i många stora föremål såsom lok och vagnar! Se de äldsta, tyngsta, snabbaste och vackraste loken! Ta del av Sveriges järnvägshistoria från mitten av 1850-talet till nutid. Besök Hennans stationshus med inredning från 1940-talet. Museet riktar sig till alla åldrar!” 

minitaget

Minitåg för barn att åka på.

 Samling kl.9.20 utanför Klarabergsviadukten 49. Vi startar från Stockholm C exakt kl.09.56 med ett Pendeltåg som vi kommer köra ända upp till Gävle. Väl där åker vi in på museiområdet och ”parkerar”. Vi får en kort introduktion av museipersonalen och sedan är det fritt fram att vandra runt på egen hand. Mat och dryck tar du med själv och det finns möjlighet att sitta både ute och inne. Ungefär kl. 16.00 kommer vi att ta tåget tillbaka och beräknar komma tillbaka ca kl.17.30 till Stockholm C.

Vi kommer göra stopp för påstigning i Uppsala ca kl.10.40 och även avstigning på hemresan. Tänk på att tiden är ungefärlig, så var ute i god tid!

Anmälningsavgiften är 100:- per vuxen, barn under 19 år gratis. Obs! Antal platser är begränsade. Utflykten är i första hand till för medlemmar men familjemedlemmar är också välkomna i mån av plats. Vi räknar därför att varje medlem kan ta med max en vuxen och 2-3 barn.

För Pendelklubbens medlemmar: Betala in anmälningsavgiften för dig och ditt sällskap till Plusgiro 671150-1 SENAST 16 augusti resp. 23 augusti.

Anmäl dig också via mail till seko.stockholmstag@stockholmstag.se (med namn och tel.nr) hur många vuxna och barn ni kommer, samt om ni stiger på i Uppsala.

 Varmt välkomna! önskar SEKO Pendelklubben och SEKO Lok

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: