Hoppa till innehåll

Om Pendelklubben

SEKO Pendelklubben organiserar främst värdgrupper och städpersonal inom pendelverksamheten i Stockholms län. Klubbens medlemmar är sedan 11 december 2016 anställda av MTR Pendeltågen AB och sedan 1 maj 2018 tillhör även städarna MTR Pendeltågen. MTR vann upphandlingen av pendeltågstrafiken, och kommer driva trafik och station i minst 10 år.

SEKO Pendelklubbens övergripande målsättning är att verka för bra arbetsvillkor för våra medlemmar och att driva frågan om en arbetsgivare för alla anställda inom pendeln. På sikt är vårt krav en kollektivtrafik i offentlig regi utan vinstintresse och ett slut på upphandlingarna av våra arbetsplatser.

Klubben har en omfattande mötesverksamhet och ambitionen är att beslut som är av avgörande betydelse ska tas direkt på medlemsmöten. Vår styrka beror helt på att vi har aktiva och pålästa medlemmar!

Läs gärna mer i vårt infoblad.

Styrelsen 2023       

Förtroendevalda 2023-2024

Klubbpolicy


Kontakt

Box 304
101 26 Stockholm

Besöksadress:
Expeditionen, Klarabergsviadukten 49

Telefon:
073-6918819

E-post:
seko.pendelklubben@gmail.com


SEKO:s medlemsservice

Har du frågor rörande kring medlemsavgifter, adressändringar och a-kassa, vänligen kontakta SEKO:s medlemsservice på 0770-457900.


Expeditionen

Öppettider:
Tisdag-Torsdag 9.00-15.00

Expeditionen bemannas i regel av styrelsen tisdagar och torsdagar i veckan, samt av skyddsombud på onsdagar. Det kan hända att expeditionen är stängd på grund av möten eller dylikt. Vid akuta ärenden, kontakta styrelsen eller skyddsombuden på nedanstående e-postadresser.

E-post till styrelsen: 
seko.pendelklubben@gmail.com

E-post till skyddsombud:
so.pendelklubben@mtrpendeln.se

Skyddsombudens hemsida:
www.mtrpendeln.se 

Skyddsombudens Instagram:
mtrpendeln.se

Facebook:  
SEKO Pendelklubben

%d bloggare gillar detta: